Galeria OPINIE
NEWSLETTER
SALE KONFERENCYJNE I BANKIETOWE

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.8Średnia Opinia

5 Sebastian Głąb / 5/5 Google 13 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: Fantastyczny, piękny, exkluzywny hotel. Ciekawe rozwiązania.
10 Tomasz / Zdzieszowice HotelSystems.pl 30 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Spa, basen, pokój, ogólny wystrój hotelu. Nasze SPA: Sauna parowa i jacuzzi
10 Natalia / Wroclaw HotelSystems.pl 21 marzec 2017
10 Nikola / Biała Prudnicka HotelSystems.pl 18 marzec 2017
10 MAŁGORZATA / DZIWISZÓW HotelSystems.pl 08 marzec 2017
10 Tomasz / Czarna HotelSystems.pl 06 marzec 2017
9.3 Tomasz / Pszczyna HotelSystems.pl 02 marzec 2017
9.3 Damian / Wieruszów HotelSystems.pl 23 luty 2017 Opinia o Hotelu: Pokoje, prywatność, miła fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta (w szczególności recepcja) Nasze SPA: Wystrój, sauny, relaksująca muzyka
10 Bartosz / Opole HotelSystems.pl 17 luty 2017
9.7 Adela / Niemodlin HotelSystems.pl 08 luty 2017 Opinia o Hotelu: klimat Nasze SPA: profesjonalizm
9.3 Artur / Otwock HotelSystems.pl 04 luty 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo miła atmosfera. Personel bardzo życzliwy. Duży parking dla samochodów. Obszerny pokój. Dobre WIFI. Dobre śniadanie. Byłem bardzo zadowolony z pobytu. Nasze SPA: Basen OK, Sauny OK, z zabiegów nie korzystałem
10 EWA / OŁAWA HotelSystems.pl 27 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Pokój przytulny i czysty. Śniadania bogate i smaczne. Obiadokolacje bardzo dobre. Strefa basen-SPA oraz cały hotel odpowiednio oświetlony z miłą muzyką w tle.
9.2 Tomasz / Warszawa HotelSystems.pl 23 styczeń 2017
10 Wojciech / Nakło HotelSystems.pl 21 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Przemiła obsługa, pyszne jedzenie.
9.7 Anna / Bad Zwischenahn HotelSystems.pl 31 grudzień 2016
10 Anna / Kielce HotelSystems.pl 21 grudzień 2016
10 Maksymiliana / Łambinowice HotelSystems.pl 08 listopad 2016 Opinia o Hotelu: W Hotelu bardzo nam się podobało że obługa jest miła oraz zawsze pomocna. Jakość i i czystość pokoi nienaganna, jeszcze się nie spotkaliśmy z takim dbaniem o czystość w pokojach oraz hotelu. Nasze SPA: Fajne jest to że nie ma tłumów na basenie ani w saunach ludzie wchodzą sobie pokolei. Natomiast jeśli chodzi o masaże bardzo profesjonalne podejście do klienta. Kosmetyki rewelacyjne a masaż hmmm cudowny.
9.2 Mikołaj / Dobre Miasto HotelSystems.pl 05 listopad 2016
10 Sylwia / Legnica HotelSystems.pl 04 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Pokoje, czyste i zadbane. Basen z sauną oraz pyszne śniadanie. MIła obsługa. Serdeczne podziekowania dla Państwa.
9.5 Arkadiusz / Knurów HotelSystems.pl 04 listopad 2016
9.3 Arkadiusz / Chodzież HotelSystems.pl 30 październik 2016 Opinia o Hotelu: Basen
10 Anna / Kielce HotelSystems.pl 29 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Godna polecenia kuchnia, jak również strefa wellness. Pokoje bardzo czyste i obsługa hotelu miła. Szczerze polecam.
10 Patrycja / Brzeg HotelSystems.pl 30 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Wystrój, klimat, miła atmosfera, profesjonalizm. Nasze SPA: Korzystałam tylko z basenu i saun.
10 monika / wręczyca wielka HotelSystems.pl 20 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: caly pobyt był super Nasze SPA: ok
10 Maciej / Ozimek HotelSystems.pl 16 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Zabudowany balkon bezpieczny dla małego dziecka . Zewnętrzny plac zabaw dla dzieci.
10 Sabrina / Czersk HotelSystems.pl 13 sierpień 2016
10 Syndy / Roosendaal HotelSystems.pl 06 sierpień 2016
10 Mirosław / Tychy HotelSystems.pl 27 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: bardzo miła obsługa i wyposażenie hotelu,restauracja ma dobre dania ale po posiłku nikt nie podchodzi żeby zapytać czy coś jeszcze się zamawia,a poza tym wszystko ok i polecam wszystkim kto chce skorzystać z tego hotelu :) Nasze SPA: niestety nie skorzystałem gdyż nie miałem tyle czasu ale myślę że wszystko będzie ok jak i reszta w hotelu
9.8 Damian / Ujazd HotelSystems.pl 27 lipiec 2016
10 Piotr / Lubin HotelSystems.pl 25 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Oprócz warunków pobytu chciałem powiedzieć o miłej obsłudze, o bezproblemowym załatwianiu spraw drobnych zmian w rezerwacji itp. Wszystko super naprawdę polecam:)
9.8 Natalia / Chmielnik HotelSystems.pl 20 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo dobre potrawy w restauracji Nasze SPA: n/d
9.3 bernhard / erftstadt HotelSystems.pl 19 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Duza liczba miejsc parkingowych, porzadek wewnatrz i na zewnatrz obiektu. Nasze SPA: Wszystko.
10 ELŻBIETA / SZCZECIN HotelSystems.pl 03 czerwiec 2016
10 Anna / Kielce HotelSystems.pl 23 maj 2016 Opinia o Hotelu: Wellness&Spa, wyśmienite jedzenie i ogólna przemiła atmosfera.
9.5 Marcin / Ozorków HotelSystems.pl 13 maj 2016
10 Kamila / Głuchołazy HotelSystems.pl 25 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: organizacja zabiegów, obsługa, standard hotelu Nasze SPA: jakość zabiegów, estetyka
10 Marek / Katowice HotelSystems.pl 25 kwiecień 2016
9.8 Krzysztof / Sokołów HotelSystems.pl 28 luty 2016 Opinia o Hotelu: super obsługa, fajny fitness, dobre położenie. Nasze SPA: kilka saun i wszystkie włączone, grota solna
9 Magdalena / Katowice HotelSystems.pl 28 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Przestronność hotelu
10 KRYSTYNA / LEWIN BRZESKI HotelSystems.pl 28 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: wyposażenie spa, siłownia, pokoje obsługa hotelowa, restauracja-duży wybór dań Nasze SPA: z zabiegów nie korzystałam
9.7 Kamila / Wrocław HotelSystems.pl 21 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Ładnie, czysto, wielofunkcyjne SPA (kilka saun, grota solna, basen, malutki basen dla dzieci, dwa jacuzzi), REWELACYJNA KUCHNIA, aż żal że nie spróbowaliśmy wszystkiego, przemiła obsługa (recepcjoniści zawsze wstawali do gości), apartament z dwoma pokojami i dwiema łazienkami, nowocześnie urządzone wnętrza, klimatyzacja w pokoju. Nasze SPA: Wystrój, b. miła pani robiąca zabieg, opcja \"express\" - półgodzinny zabieg.
10 SŁAWOMIR / NYSA HotelSystems.pl 18 styczeń 2016
9.3 Anna / Korfantów HotelSystems.pl 12 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Jedzenie w restauracji pyszne! Nasze SPA: Masażystki super! Pełen profesjonalizm!
9.5 Marzena / Sobótka HotelSystems.pl 08 styczeń 2016
10 JACEK / BOGUSZOW-GORCE HotelSystems.pl 07 styczeń 2016
10 Przemyslaw / Krzanowice HotelSystems.pl 04 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Doba hotelowa kończy się dopiero o 12.00. Można skorzystać z basenu czy sauny w dniu wyjazdu. Ładne pokoje i wygodne łóżka. Nasze SPA: Świetny masażysta.
9.2 Michał / Warszawa HotelSystems.pl 07 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Czysty, cichy i przestronny pokój, bardzo dobre jedzenie, super basen.
10 Marek / Prudnik HotelSystems.pl 03 grudzień 2015
9.7 MARTA / LUBAŃ HotelSystems.pl 19 listopad 2015 Opinia o Hotelu: To fantastyczny, ciekawie urządzony hotel, gdzie naprawdę można się zrelaksować.Obsługa hotelu na bardzo wysokim poziomie. Czyste, eleganckie pokoje, z uroczymi balkonami i odpowiednim wyposażeniem (bardzo wygodne łóżko). Dania w restauracji przepyszne, duże porcje, pięknie podane, przesympatyczna obsługa kelnera. Nieduży, ale urokliwy basen z jacuzzi, saunami i grotą solną, przyjemna sala fitness. Dobrze rozplanowany kącik SPA, a masaż relaksacyjny wykonany bardzo profesjonalnie - można odpłynąć :-) Nasze SPA: Ogromy plus za dobór muzyki podczas zabiegu relaksacyjnego, to nie żadne świergotanie ptaków czy szum morza, tylko naprawdę odprężające utwory. Bardzo zauroczyła mnie także część basenowa z jacuzzi,odpowiednie oświetlenie, a właściwie przyciemnienie wprowadza w nastrój relaksu,odpoczynku, a nawet pobudza zmysły.
10 Wojciech / Rogów HotelSystems.pl 22 październik 2015
9.5 Grażyna / Opole HotelSystems.pl 25 wrzesień 2015
10 Rafał / Opole HotelSystems.pl 15 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko na 10
10 Klaudia / Kuźnia Raciborska HotelSystems.pl 14 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko jest naszym zdaniem na bardzo wysokim poziomie i nie mamy żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie na pewno niejednokrotnie skorzystamy jeszcze z takiej formy pobytu połączonego z pełnym relaksem. Bardzo fajna była nasza oferta z obiadokolacją. Nasze SPA: W SPA podobało nam się wszystko, ujęła nas relaksująca muzyka w grocie solnej.
10 Sandra / Rybnik HotelSystems.pl 22 sierpień 2015
10 Dominik / Wińsko HotelSystems.pl 16 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Basen i SPA
9.7 Beata / Szczecin HotelSystems.pl 16 lipiec 2015
10 Paweł / Bukowno HotelSystems.pl 19 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Byliśmy czwarty raz i wszystko poza nie działającą w nocy klimatyzacją były wspaniałe. Nasze SPA: czysto, ładnie, ciepło i wspaniale
9.7 Norbert / Duisburg HotelSystems.pl 10 maj 2015 Opinia o Hotelu: Das tolle Restaurant und die Bar im Außenbereich, große Menü Auswahl, Saunabereich und Swimming-Pool, Fitnessraum, die Architektur des gesamten Hotels und Umfelds, und das sehr freundliche Personal. Das Hotel ist empfehlenswert.Wir würden es immer wieder wählen.
10 Jan / Herne HotelSystems.pl 08 maj 2015 Opinia o Hotelu: Elegancki Hotel, bardzo nam się podobał. Z tego krótkiego pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy dalej. Nasze SPA: Podczas naszego krótkiego pobytu niestety nie korzystaliśmy z SPA oraz zabiegów.
10 BOŻENA / OŻARÓW MAZOWIECKI HotelSystems.pl 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: możliwość przejścia z pokoju do kompleksu spa Nasze SPA: możliwość otrzymania ręcznika na basenie, profesjonalne masaże
10 Justyna / Katowice HotelSystems.pl 05 maj 2015 Opinia o Hotelu: Hotel Arkas to moje ulubiony Hotel więc cały mi sie podoba.:) Nasze SPA: W hotelu jest tyle różnych atrakcji, że jeszcze nie potrzeby korzystania z zabiegów.
9.7 Wiesław / Nowy Sącz HotelSystems.pl 04 maj 2015
10 Jacek / Osielsko HotelSystems.pl 21 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Śniadanie Nasze SPA: Basen
10 Joanna / Radawie HotelSystems.pl 04 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Nieskazitelna czystość. Nasze SPA: Nie korzystano.
10 Patryk / Rohrbach HotelSystems.pl 03 luty 2015 Opinia o Hotelu: Pokoje- male ale przytulne , restauracja- mila obsluga i dobre jedzenie Nasze SPA: z braku czasu nie skorzystałem
10 Bronkowski / Opole HotelSystems.pl 25 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: wszystko Nasze SPA: wszystko
10 Adela / Niemodlin HotelSystems.pl 21 styczeń 2015
10 DANIEL / NAMYSŁÓW HotelSystems.pl 21 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: SUPER HOTEL ,MIŁA OBSŁUGA,CENY PRZYZWOITE SMACZNE POSIŁKI Nasze SPA: ŚWIETNE SAUNY ORAZ BASEN
10 Katarzyna / Gogolin HotelSystems.pl 08 styczeń 2015
9.8 Małgorzata / Branice HotelSystems.pl 08 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: bardzo ładny wystrój pokoi- to duży atut. Pomysłowe SPa- na niezbyt wielkiej przestrzeni (nie ma wrażenia \"hali sportowej\") jest wszystko, co potrzeba, by i popływać, i pomasować i się zrelaksować. Obsługa restauracji na najwyższym poziomie. Nasze SPA: Spa - bardzo przyjemne co do wystroju i zawierające wszystko, czego potrzeba do poprawy kondycji i do zrelaksowania się. Grota solna (wypoczywalnia) - strzał w dziesiątkę, muzyczka relaksacyjna super. Dla mających problemy w typowej saunie- sauna infrared, gdzie temp nie przekracza 60 stopni. Nawet mój mąż wytrzymał 1 seans :) Zabieg (masaż pleców)- profesjonalny.
9.3 Przemysław / Opole HotelSystems.pl 23 grudzień 2014
10 Marek / Głuchołazy HotelSystems.pl 11 grudzień 2014 Opinia o Hotelu: Wygląd, traktowanie, profesjonalna i miła obsługa Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
9.8 Elżbieta / Dąbrowa Górnicza HotelSystems.pl 21 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Uprzejmy personel,wspaniały wystrój.dobra kuchnia Nasze SPA: Basen i grota solna
10 Łukasz / Zabrze HotelSystems.pl 14 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Miła i rzetelna obsługa, atmosfera, wystrój, jedzenia.
9.3 Wojciech / Mirków HotelSystems.pl 30 październik 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo dobry, przemyślanie urządzony hotel. Świetna obsługa, standard doskonale trafiający w nasze gusta. Wart polecenia ! Nasze SPA: SPA i wellness jest bardzo rozbudowane w relacji do ceny: 3 sauny, grota solna, basen, 2 x jackuzzi, to więcej niż można by się spodziewać po tego typu obiekcie - duży plus !
10 Artur / Hamburg HotelSystems.pl 20 październik 2014
9.8 Kamil / Kędzierzyn-Koźle HotelSystems.pl 20 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: Hotel Arkas jest niewątpliwie lśniącą perłą Opolszczyzny. Piękny, nowoczesny wystrój powinien każdemu przypaść do gustu. Do zalet należy również profesjonalna, miła obsługa oraz smaczne jedzenie w restauracji. Warto skorzystać z ofert specjalnych (np. wSPAniały pobyt dla dwojga) które znacznie obniżają koszt pobytu. Niewątpliwie jest to miejsce do którego chce się wracać. Doskonale nadaje się do wypoczynku, spotkań biznesowych czy wesel. Nasze SPA: Masaż relaksacyjny wart jest każdych pieniędzy. Muzyka, atmosfera i przede wszystkim wSPAniała masażystka pozwalają na odprężenie i zapomnienie o bożym świecie. Być może ceny poza pakietem są troche wygórowane, ale myśle, że jest w to wliczony profesjonalizm pracowników, który wart jest nawet znacznie więcej.
9.7 Edward / Krapkowice HotelSystems.pl 20 wrzesień 2014
10 Lukasz / Opole HotelSystems.pl 15 wrzesień 2014
10 Przemysław / Węgrzce HotelSystems.pl 15 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: Ogólny wygląd, pokój , obsługa, jedzenie - wszystko wzorowe. Nasze SPA: Nie korzystałem.
10 Kamil / Ełk HotelSystems.pl 29 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Czystość Nasze SPA: Brak tłumów
9.7 Małgorzata / Warszawa HotelSystems.pl 11 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: otoczenie, zieleń Nasze SPA: nie korzystałam
10 Marcin / Legnica HotelSystems.pl 03 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Obsługa,wyżywienie,spa. Nasze SPA: sauny
10 Bogdan / Zduńska Wola HotelSystems.pl 30 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: hotel *** wyznacza standardy - Gratulacje!!! Ogólnie bardzo miła atmosfera - obsługa 10 + Nasze SPA: Masaże - bardzo profesjonalne,pogratulować młodej kadry.
9.7 Joachim / Burscheid HotelSystems.pl 16 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Ruhe,Sauberkeit,nette Bedienung. Nasze SPA: Keine gehabt.
9.2 Tomasz / Koszalin HotelSystems.pl 23 czerwiec 2014
9.8 Paweł / Bukowno HotelSystems.pl 11 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Najbardziej podoba mi się styl, w którym zbudowany jest hotel. Ma się wrażenie pobytu w bardzo nowoczesnym i przestronnym wnętrzu. Pokój z balkonem i klimatyzacją to też nie jest jeszcze reguła w hotelach, a w ARKAS to podstawa. Wspaniała jest strefa SPA, no i śniadania... Pycha i takie różnorodne produkty. Nasze SPA: Z zabiegów nie korzystałem, ale za to mogę wyrazić opinię o strefie SPA. Każdy znajdzie tam coś dla siebie, np relaks w grocie solnej, masaże w basenie czy jacuzzi. Są też trzy sauny doskonale działające. Brakuje mi jedynie olejków zapachowym w saunie parowej.
10 Joanna / Warszawa HotelSystems.pl 30 maj 2014 Opinia o Hotelu: miły personel, komfort, dobra kuchnia, cisza Nasze SPA: z zabiegów nie korzystałam, ale basen i sauny ok
8.7 Tomasz / Kraków HotelSystems.pl 12 maj 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu. Dobre jedzenie, szeroka oferta sniadaniowa
9 Grzegorz / Strzelce Opolskie HotelSystems.pl 11 maj 2014 Opinia o Hotelu: bardzo dobre wyżywienie bez oszczędzania na porcjach, wszechobecna czystość na całym obiekcie oraz pełne zaangażowanie wszystkich pracowników hotelu. Czuć pełen profesjonalizm pod każdym względem...! Nasze SPA: zaangażowanie oraz profesjonalizm w wykonywaniu zabiegów
9.3 Anna / Bielsko-Biała HotelSystems.pl 03 maj 2014 Nasze SPA: zespół basenowy, grota solna
9.5 Bogdan / Piaseczno HotelSystems.pl 17 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: Przestronne pokoje i profesjonalna i miła obsługa, świetnie urządzone SPA (sauny i basen)
10 Justyna / Katowice HotelSystems.pl 30 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Obsługa hotelowa, która jest na europejskim poziomie. Nasze SPA: Jaskinia solna w SPA
10 Małgorzata / Będzin HotelSystems.pl 01 marzec 2014
9.8 Joanna / Gliwice HotelSystems.pl 24 luty 2014
9.3 Krzysztof / Jelcz-Laskowice HotelSystems.pl 24 luty 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja i wyposażenie. Nasze SPA: brak minusów
9.8 Ewa / Zabrze HotelSystems.pl 19 luty 2014
10 Jakub / Wrocław HotelSystems.pl 19 luty 2014
10 Agnieszka / Janki HotelSystems.pl 19 luty 2014
10 Kuźniak / Zielona Góra HotelSystems.pl 30 listopad 2013
8.5 Werner / Steinheim HotelSystems.pl 05 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Gute Atmosphäre,Raumaufteilung, immer wieder gerne, Nasze SPA: leider wenig genutzt,
10 Ryszard / Rudno HotelSystems.pl 29 październik 2013 Opinia o Hotelu: Wspaniała atmosfera i doskonała lokalizacja. Hotel o naprawdę wysokim standardzie za rozsądną cenę. Nasze SPA: Kompleks SPA godny polecenia.
9.5 Karl HotelSystems.pl 28 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Uprzejmosc Personalu Atmosfera. Kooperacja Dyrekci szczegolnie Pani Malgorzaty.
10 Małgorzata / Strzelce Opolskie HotelSystems.pl 27 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: wystrój, miła, profesjonalna obsługa Nasze SPA: nie korzystałam
8.7 kamila / łącznik HotelSystems.pl 24 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Witam, w hotelu spędziłam 2 noce. Muszę przyznać, że aranżacja pokoju oraz stan czystości oceniam na bardzo dobry. Obsługę hotelu tj. kelnerów, pań sprzątających, osób z części SPA a także recepcję oceniam również pozytywnie. W hotelu panowała przyjazna atmosfera, obsługa chętna do udzielania informacji. Nasze SPA: Część SPA jest bardzo dobrym elementem hotelu z której miałam okazję korzystać. W szczególności przypadł mi do gustu stan czystości tej części oraz miła atmosfera tam panująca. Z zabiegów odpłatnych nie korzystałam.
10 Joanna / Rybnik HotelSystems.pl 23 sierpień 2013
10 Bernard / Zagwiżdzie HotelSystems.pl 22 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Spokoj
9.7 Krystyna / Opole HotelSystems.pl 21 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: pokoje i basen, Nasze SPA: strefa spa -super
10 Alena / Nachod HotelSystems.pl 13 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Sauna, basen
8.8 Krystyna / Tychy HotelSystems.pl 10 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: pokój, restauracja i muzyka, która w niej płynęła, przestrzeń w hotelu, czystość, basen Nasze SPA: nie korzystaliśmy
10 Grzegorz HotelSystems.pl 28 lipiec 2013 Opinia o Hotelu: cisza, spokój, dobra obsługa, potężna strefa SPA. Nasze SPA: Z zabiegów nie korzystałem. W SPA wszystko mi się podobało :)
10 Izabela / Radlin HotelSystems.pl 14 maj 2013 Opinia o Hotelu: Nielimitowany dostęp do Spa,basenu,sauny i groty solnej.Przepyszne i duże porcje obiadowe,obfite śniadanie.Już dawno nie jadłam tak dobrze.Modnie urządzone pokoje,TV kablowa. Nasze SPA: Możliwośc wynajęcia szlafroczka
9.7 Wiesław / Sieradz HotelSystems.pl 29 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: Cisza Nasze SPA: Nie korzystałem
9.8 Jarosław / Opole HotelSystems.pl 26 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: nowoczesny wystrój hotelu, miła i profesjonalna obsługa Nasze SPA: duży wybór saun, profesjonalna obsługa
9.5 KAMIL / CHYNÓW HotelSystems.pl 02 listopad 2012 Opinia o Hotelu: obsługa.
9.5 Anna / Opole HotelSystems.pl 05 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Fajnie zaplanowana przestrzeń, przyjazny dzieciom
8.5 Karl / Dinslaken HotelSystems.pl 01 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Obsluga Super Nasze SPA: Wyposazenie

[ ZAMKNIJ, OK ]

Strona używa ciasteczek (cookies). Wyrażam zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami mojej przeglądarki. Zgadzam się, zamknij tą informację.